fbpx

Veprimtari sportive

Ne, duke qenë të vetëdijshëm për ngarkesën emocionale gjatë viteve studentore, organizojmë edhe veprimtari të ndryshme sportive.
Përfshirja në veprimtari të tilla, do të ishte një mënyrë e mirë për të zhvilluar aftësitë e të punuarit në një skuadër, por edhe një mundësi e mirë për t’u çlodhur dhe krijuar miqësi të reja.

Regjistrohu