fbpx

UDHËHEQËSIA

Ndiko një udhëheqës, ndrysho një komunitet, transformo një komb

Media Galeri

Intro

Sotmëria është degë e IJR-së për t’u lidhur me influencuesit shqiptarë në biznes, arsim, profesion. Ne sigurojmë mundësi për rritje në aspektin profesional, shoqëror dhe shpirtëror. Duke u zhvilluar në aspektin profesional, personal dhe shpirtëror, udhëheqësit do të ndikojnë një Shqipërie të transformuar dhe do të zbulojnë qëllimin për të cilin janë krijuar.

Artikuj

Më pëlqen festa, por s’më pëlqen Krishtlindja!

This is custom heading element Sa herë vjen dhjetori, atmosfera ndizet dhe bëhet gjithmonë e më e bukur. Shkëmbimi i dhuratave, dritat e qytetit, pazaret e mbushura plot e përplot, komshiu që plas kapsolle apo tjetri që shpërthen fishekzjarre, gjeli read more...

Si ishte bota të shtunën?

Të premten e vranë. Të shtunën, në mengjës, ndjekësit e tij ishin të trembur. Të dëshpëruar. Shpëtimtari, Mesia, kishte vdekur. E kishin parë duke vdekur me sytë e tyre. Ndoshta Pjetrit, i kalonte ndërmend, se më mirë që e kishte mohuar, read more…

Skënderbeu: Në kërkim të shqiptarit shembullor

Shqiptarët janë një popull i veçantë; me tipare e karakteristika të ndryshme nga të tjerët. Skënderbeu pasqyron dukshëm disa prej këtyre tipareve gjithëshqiptare që duam ti theksojmë në këtë dritare të revistës. Kësisoj, vëmë në dukje një shembull që duhet read more…