fbpx

KUSH JEMI

IJR Student është një lëvizje studentore e krishterë e hapur për biseda rreth jetës, besimit, vlerave dhe udhëheqësisë.

Ne jemi pjesë e një lëvizje të pranishme në mbi 190 shtete të botës, e pranishme në Shqipëri që nga viti 1992.

Me aktivitetet tona ne gjendemi përkrah studentëve në sfidat e tyre akademike, sociale dhe shpirtërore.

Në jemi shumë socialë 🙂 lidhuni me lëvizjen tonë në kampusin tuaj në Instagram ,facebook. Ju mirëpresimI!

KAMPUS STUDENTOR

FOTO GALERI

SEMINARE