fbpx

Shenjat e gënjeshtrës.

  • Më shumë kapsitje sysh dhe zgjerim të bebëzave të syve
  • Shprehje të fytyrës që nuk lidhen me atë ç’ka po thuhet
  • Rritje e theksuar e gjesteve (sidomos lëvizje të duarve)
  • Fjali të shkurtra
  • Më shumë pauza dhe gabime gjuhësore.
  • Më shumë fjalë negative dhe ekstreme.

 

Unë nuk do të them një gënjeshtër për të shpëtuar shpirtrat e të gjithë botës. – John Wesley