fbpx

Rreth Nesh

Ijr Student është  nga grupet rinore më aktive në trojet shqiptare që prej 1992.

Ijr Student  është një lëvizje studentore e hapur për biseda rreth jetës, besimit, vlerave dhe udhëheqësisë. Ne jemi pjesë e një lëvizje të pranishme në mbi 190 shtete të botës

Me aktivitetet tona ne gjendemi përkrah studentëve në sfidat e tyre akademike, sociale dhe shpirtërore.

Bëhuni pjesë e “pamjeve” të IJR-së, ndërsa shijoni disa prej këtyre fotove nga aktivitetet tona.