fbpx

Mirë se erdhët! Ardhja juaj deri këtu, tregon se vërtet, ju doni t’ia dilni mbanë aventurës studentore me sukses, edhe nuk doni të ndiqni hapat për të “shkatërruar” jetën tuaj studentore. Urime! Plotësoni të dhënat dhe keni fituar një kalendar. Do t’ju kontaktojmë për t’ju dorëzuar kalendarin edhe për t’ju lajmëruar për seminare që ju ndihmojnë të studioni me efektivitet.