fbpx

Lidershipi i ri

Asnjë komb nuk ngrihet dot më lart se karakteri dhe kapaciteti i udhëheqësve të tij. Prandaj, ne investojmë në zhvillimin e drejtuesve të vendit tonë. Ne sjellim në Shqipëri programin “Udhëheqje trasformuese”, një program ndërkombëtar përmes të cilit kanë kaluar qindra drejtues të vendeve në zhvillim. Bëhuni pjesë e këtij seminari dhe pajisuni me një certifikatë mbi lidershipin.

Regjistrohu

[/vc_column]