fbpx

Kujtim për Dorinën…

Sot është ditë për lajme të këqija! Lajme që askush nuk do ti donte ti dëgjonte! Dorina Stafa, një nga vajzat që kaluan në jetën tjetër dje, ishte një mikeshë e Jetë Studentore Elbasan, dhe miqtë e saj po përjetojnë dhimbje – bashkë me familjen!

Për ju që e keni njohur, sot është dita për të kujtuar motrën tonë – dhe Jetë Studentore do ta kujtojë ashtu siç dimë më mirë. Në komentin e kësaj faqeje, ju lutem shkruani një kujtim a vlerësim për Dorinën – në shenjë respekti dhe mirënjohjen për shembullin e saj në dashurinë e treguar për Zotin tonë!