fbpx

Këshillim personal

Kjo është një mundësi për të folur me dikë, për të shprehur një gëzim apo një hall, me dikë që nuk është i përfshirë personalisht në situatën tuaj. Shpesh gjithçka që na duhet është dikush që është gati të na dëgjojë dhe të na japë një këndvështrim ndryshe nga ai që kemi mbi një çështje të caktuar.
Tema, si: menaxhimi i kohës, buxheti personal, komunikimi dhe zgjidhja e konfliktit, zhvillimi personal, janë pjesë e takimeve tona.
Ne e bëjmë këtë duke u mbështetur në vlera morale të krishtera dhe në një përvojë mbi 20-vjeçare në punën me të rinjtë.

Regjistrohu

 

[/vc_column]