fbpx

Inteligjenca emocionale

Studimet tregojnë se 67% e suksesit në punë nuk varet nga aftësia jonë për të bërë punën, por nga aftësia jonë për të menaxhuar emocionet tona dhe të atyre me të cilët na duhet të punojmë. Kjo aftësi njihet sot si inteligjenca emocionale. Prandaj, pjesëmarrja në këtë seminar do t’ju ndihmojë të kuptoni rëndësinë e kësaj aftësie në suksesin tuaj si studentë, por edhe në çdo punë tjetër tuajën. Në fund të seminarit, pjesëmarrësit do të pajisen me një certifikatë pjesëmarrjeje.

Regjistrohu

 

[/vc_column]