fbpx

Dashuri dhe Jetë?

Një nga artikujt e revistës trajton cështjen e nevojës për të pasur një jetë me vlerë dhe një dashuri të pakushtëzuar… Më poshtë keni një variant të këtij diskutimi trajtuar në një takim studentor në Elbasan.

Na shkruani mendimin tuaj…