fbpx
Ne, duke qenë të vetëdijshëm për ngarkesën emocionale gjatë viteve studentore, organizojmë edhe veprimtari të ndryshme sportive. Përfshirja në veprimtari të tilla, do të ishte një mënyrë e mirë për të zhvilluar aftësitë e të punuarit në një skuadër, por read more...

Kjo është një mundësi për të folur me dikë, për të shprehur një gëzim apo një hall, me dikë që nuk është i përfshirë personalisht në situatën tuaj. Shpesh gjithçka që na duhet është dikush që është gati të na read more…

Nganjëherë jeta shpirtërore bëhet rruga së cilës i biem rrallë gjatë viteve studentore. Por, pikërisht në thellësitë shpirtërore lindin ato pyetjet që nuk na lënë të qetë. Pyetje, të cilat, po t`ua dimë përgjigjet, do t’i jepnin kuptim përmbushës jetës read more…

Studimet tregojnë se 67% e suksesit në punë nuk varet nga aftësia jonë për të bërë punën, por nga aftësia jonë për të menaxhuar emocionet tona dhe të atyre me të cilët na duhet të punojmë. Kjo aftësi njihet sot read more…

Asnjë komb nuk ngrihet dot më lart se karakteri dhe kapaciteti i udhëheqësve të tij. Prandaj, ne investojmë në zhvillimin e drejtuesve të vendit tonë. Ne sjellim në Shqipëri programin “Udhëheqje trasformuese”, një program ndërkombëtar përmes të cilit kanë kaluar read more…

Ky është një seminar mbi metodat efektive të studimit. Studimet tregojnë se nuk është domosdoshmërisht e thënë që, po të studiosh më shumë, do të kesh rezulatate më të larta. Prandaj, ky seminar ka si qëllim që të njohë studentët read more…