fbpx
UDHËHEQËSIA Ndiko një udhëheqës, ndrysho një komunitet, transformo një komb Media Galeri Intro Sotmëria është degë e IJR-së për t'u lidhur me influencuesit shqiptarë në biznes, arsim, profesion. Ne sigurojmë mundësi për rritje në aspektin profesional, shoqëror dhe shpirtëror. Duke u read more...

Mësues.

KUSH JEMI IJR Student është një lëvizje studentore e krishterë e hapur për biseda rreth jetës, besimit, vlerave dhe udhëheqësisë. Ne jemi pjesë e një lëvizje të pranishme në mbi 190 shtete të botës, e pranishme në Shqipëri që nga read more...

Lëvizje Rinore mes të rinjsh.